Skip links

Wijnand Vossestein

Inhoud

 

Ik ben een allrounder. Dat klinkt natuurlijk positief als je zegt dat je van alles wel een beetje beheerst. Negatief zou je ook kunnen zeggen dat ik nergens echt goed in ben. Mijn toegevoegde waarde ligt voornamelijk in het bedenken van (creatieve) oplossingen. Ik was in eerste instantie geen schooltijger, hierdoor heb ik vooral een pragmatische kijk op de wereld ontwikkeld. In een latere fase eerst HBO en vervolgens mijn MBA behaald, waardoor de praktijkvisie ook theorie heeft ontmoet.

Mijn werk @dichtblij!

“Je moet een bedrijf beginnen, als je niet tevreden bent met de huidige bediening door de huidige aanbieders op een markt, anders kun je net zo goed voor 1 van de bestaande aanbieders gaan werken”. Die zin van Richard Brandson heeft voor mij eigenlijk de basis voor dichtblij! gelegd. De bediening op de arbeidsmarkt, zowel richting werkgevers als werkzoekenden, moet beter.  Binnen dichtblij! is de missie: Wij brengen werk dichterbij mensen en mensen dichterbij werk. Dit doen we in fysieke zin (vanuit geografie) als in de overdrachtelijke zin (perspectief richting werk).

In de startfase van dichtblij! ben ik betrokken bij alle facetten, iets waar ik me prima bij voel. Concept uitdenken, klanten spreken, werkzoekenden spreken, verder ontwikkelen van de site, de financiën, het hoort er allemaal bij. Dit allround takenpakket hoop ik nog lang te mogen vervullen.

Mijn vrije tijd...

Deze tijd gebruik ik voor diverse activiteiten, een greep in willekeurige volgorde: Uitslapen, hardlopen, eten met vrienden, voetballen, Twitteren, festivals bezoeken, films en vooral series kijken, naar cabaretvoorstellingen gaan, winkelen, steden bezoeken en roadtrips maken.