Skip links
Inhoud

Partners van Dichtblij

Partners van Dichtblij

Dichtblij werkt samen met andere initiatieven, bedrijven en stichtingen. Hieronder tref je deze partners aan:

Stichting MEO

Stichting MEO staat voor Media en Ondersteuning. Het is een leerwerkbedrijf voor jongeren die een achtergrond hebben in de media of de grafische industrie. Met het getalenteerde team maakt stichting MEO websites, blaadjes of ander drukwerk. Het  team bestaat veelal uit jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een groot deel van hen heeft dan ook een Wajong-indicatie.

Dichtblij is "Vriend van de Stichting MEO" en neemt onder andere drukwerk af van de Stichting MEO.

Soester Maatjes

Het Soester Maatjes Project is een prachtig voorbeeld van de participatie maatschappij en richt zich voornamelijk op het vinden van werk en verhogen van zelfredzaamheid. Maatjes zijn inwoners uit Soest die van betekenis willen zijn voor andere inwoners uit Soest die aan de zijlijn staan van de Soester samenleving. Soester Maatjes ondersteunen en begeleiden werkzoekenden bij het vinden van een baan en ZZP-ers in het vinden van nieuwe opdrachten. 

Stichting Het Honk

Het Honk Soest richt zich op Soesters met een afstand tot de arbeidsmarkt en biedt mobiliteit naar betaald werk. In tot nu toe een 4- tal projecten. in samenwerking met Soester ondernemers.

Amfors

Amfors voert voor de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Leusden, Soest en Woudenberg de Wet sociale werkvoorziening (Wsw) uit. De Wsw regelt dat mensen met een arbeidsbeperking binnen of buiten de sociale werkvoorziening aan het werk kunnen. Vanuit Amfors worden onder andere kandidaten gedetacheerd bij werkgevers in de regio. Hier kunnen zij (leren) werken.